mandag den 14. juli 2008

Flere billeder og mere nyt fra The States

Så er det tid til en update from the US and A. Igår var vi på The Rock 'n Soul museum. Her får man fortalt historien om meget moderne musiks oprindelse, og hvad der skete af betydning omkring Memphis. Sun og Stax Records (pladeselskaber) var blandt pioneren, og bare for at nævne nogen få kendte personer der kom ud af de 2 selskaber: B.B.King, Carl Perkins, Johnny Cash, Albert King, The Mer-Keys, Booker T and the MG's og selvfølgelig The King himself Elvis. Memphis var dengang et af centrene for moderne og nyskabende musik. Det var rigtig spændende fedt. Igår aftes var vi til fødselsdag i den Metodist kirke Maria's kusine kommer i. Det var hyggeligt og alle mennesker er rigtig imødekommende og venlige.
Idag startede vi med gudstjeneste i samme kirke. Her mødte vi igen en helt masse venlighed og interesse i vores oprindelse. Her til eftermiddag var vi til IcecreamSocial på Firstworks hvor Maria's moster Birgitte arbejde. Det er en afdeling af kirken hvor de hjælper unge fra hård ramte familier med forskellige ting. Bl.a. hjælper de dem med lektierne efter skole, og laver forskellige ting for at holde dem beskæftiget og væk fra gaden. Så de ikke bliver indblandet kriminalitet, bande miljøet osv. Firstworks har en bus som de henter og bringer børnene i, for mange af dem bor langt fra kirken. Vi kørte med bussen rundt og afleverede børnene, og her så vi nogen af de fattigste kvartere i Memphis. Det var vildt at se hvor stor forskel der er på rig og fattig og at folk på den ene side af gaden bor folk i virkelig dårlige huse og på den anden side er husene store og folk har masser af penge. Skælene er meget tydelige og det satte ret mange tanker igang at være med rundt og se "den virkelige verden", som man sjældent ser på tv derhjemme. Det var ret vildt at se.
Imorgen skal vi rundt og se nogen af de berømte studier her i Memphis.

Tilsidst er her lidt flere billeder fra turen herover:

Billeder af ænderne på The Peabody Hotel
Maria's moster Birgitte og hendes mand Niels

Poolen i familiens have.
Afslapning ved poolen. Det er rigtig lækkert bare at kunne hoppe i og køle af, og så nyde solen og blive varmet op. Og så selvfølgelig hoppe i poolen og blive kølet af igen. :0)
Her til aften spiste vi på Elvis's ynglings pizza sted. Selvfølgelig skulle vi prøve Elvis's ynglings pizza.

Elvis's ynglings pizza joint Broadway Pizza

Ingen kommentarer: